Eating and reading are two pleasures that combine admirably- CS Lewis

Hit them hard!

People! Jag har fått ett nytt intresse inom träning som jag måste få dela med mig av. Body Combat.

De flesta av er har förmodligen ingen aning om vad jag pratar eftersom de här passen enbart hålls på Nordic Wellness (tror jag). Som jag har förstått det är det inte ens på alla Nordic Wellness-gym utan på vissa utvalda.

I sådana lägen är jag jätteglad att jag bor i en stad med ett Nordic Wellness-gym i varje gatuhörn. Här kan man nämligen träna Combat flera dagar i veckan.

Jag vill bara stanna upp här en stund och säga att jag inte på något sätt är sponsrad av Nordic Wellness. Skulle de däremot vilja sponsra mig tar jag tacksamt emot bidrag. Nya träningskläder, gratis gymkort eller privat gym är gåvor som uppskattas.

Åter till ämnet. Vad är Body Combat sitter ni nu hemma i soffan och funderar över? Enkelt förklarat; anger management class gone wild!

Ett kampsportsinspirerat träningspass där man får slåss och sparkas så mycket man vill utan att skada någon annan. Man har nämligen inte någon motståndare. Istället slåss och sparkas man rätt ut i luften.

Det här kan vara den bästa terapin jag upplevt i hela mitt liv! Det finns få saker som får ilskan att rinna av mig så mycket som att få stå med knutna nävar och låtsas slå på någon dum jävel som jag hatar.

Jag är av övertygelsen att vi människor måste få fysiskt utlopp för våra känslor, framför allt för vår ilska. Men eftersom vi lever i en värld där det är förbjudet att slå ned de idioter som gör oss upprörda är det en välsignelse att det finns lagliga sätt att avreagera sig på.

I mitt liv finns det otroligt många jag hade velat ge en käftsmäll och därför är det här passet som klippt och skuret för en argbigga som fröken Tholin.

Passets upplägg ändras lite då och då. Roligt tycker jag eftersom man ibland måste överraska sina motståndare med nya slag och sparkar. Samtidigt lite tråkigt när ens favoritmoment försvinner.

För några månader sedan hade jag en favoritsektion av passet där man skulle låtsas att motståndaren låg på golvet och då puckla på idioten så in i helvete! Helt underbar känsla att få föreställa sig någon man hatar som ligger där och jag som får ge igen för all skit den här personen har gjort mot mig.

Nu är det väl bäst att jag slutar innan någon polisanmäler mig. Kom ihåg dock, alla ni skenheliga människor, att vi alla har en del av våra djuriska sidor kvar och så länge ingen kommer till skada får man banka skiten ur någon annan. I sina tankar menar jag då alltså!

Och en sak till. Om ni inte vill att jag ska slå er mentalt så sluta krama mig, sluta ställa er för nära mig i kön på Hemköp, sluta säga han när det ska vara honom, sluta skita i att uppfostra era barn, sluta försöka få mig glad när jag är på dåligt humör, sluta vara så jävla positiva, sluta låta Pernilla Wahlgren och Ingvar Oldsberg få vara med i teve, sluta tro att hip-hop är bra musik (eller musik överhuvudtaget), sluta krossa mitt hjärta, sluta lägga upp inlägg och kommentera på Facebook och Instagram om hur fina och underbara era pojkvänner/flickvänner/kompisar/föräldrar/hundar/dammråttor är, sluta lägga er i hur andra lever sina liv, sluta skrika HALLÅ åt mig om jag inte svarar på en millisekund, sluta särskriva och sluta tuta så in i helvete med era jävla bilar när jag har fönstret öppet!

Fuck off and die, bitches!

//Ellen

Litteratur